Podujatia SPF

Galavečer SPF už tento piatok !

Galavečer Slovenskej plaveckej federácie je pripravený na piatok 24.januára 2020. Spoločne spoznáme tých najlepších v jednotlivých kategóriách a sekciách, ktorí si prevezmú krásne ceny za dosiahnuté výsledky v uplynulom roku 2019. Slovenská plavecká federácia pre Vás všetkých pripravuje z galavečera priamy prenos na svojom webe, tak si ho nenechajte újsť. Tešíme sa na Vás už tento piatok. Online prenos Po prvýkrát v histórii bude z gala večera priamy prenos ktorý môžete sledovať na našej web stránke a aj na youtube kanále Slovenskej plaveckej federácie. 

VYHLÁSENIE NAJÚSPEŠNEJŠÍCH ŠPORTOVCOV SPF za rok 2019

Vyhlásenie a prezentácia úspechov sa uskutoční v piatok 24.1.2020 o 18.00 h v priestoroch hotela NH Gate One Bratislava, Ambrušova 7 (pri OC AVION).

Plavecké talenty na RTVS 2 !

Nový rok 2020 dnes spoločne odštartujeme pekným príbehom - Plavecké talenty z cyklu Športové nádeje, ktorý si môžete pozrieť na RTVS na Dvojke od 17:25 hod. Prezentujú sa v ňom naša legenda Martina Moravcová, náš prezident Ivan Šulek a tiež naše talenty z plávania, synchroplávania, vodného póla a diaľkoplávania. Isto to bude stáť za to, tak na to nezabudnite:)

Majstrovstvá SR OPEN

Už od skorého rána sa na 25m bazéne v Šamoríne konajú majstrovstvá SR OPEN na ktorých sa účastní najlepší pretekári z celej Slovenskej republiky. Na pretekoch sa predstaví pretekári z troch štátov (Slovensko, Ukrajina a Maďarsko) a 45 klubov.  Online výsledky sú dostupné na https://live.swimrankings.net/25349/ alebo cez aplikáciu SplashMe (App store nebo Play store).  

Jesenné Majstrovstvá oblastí 26.10.2019

SPF organizuje prvé kolo Jesenných Majstrovstiev oblastí dňa 26.10.2019. Podujatie sa zároveň uskutoční v  štyroch oblastiach naraz: BAO: Bratislava SSO: Banská Štiavnica ZSO: Myjava VSO: Humenné So zreteľom na prihlásených pretekárov, bratislavská oblasť tesne predbehla západoslovenskú - v BAO bude štartovať 260 plavcov a plavkýň, zatiaľ čo v ZSO 259.  V Banskej Štiavnici je prihlásených 240 účastníkov a v Humennom 204.  Ako vždy, želáme pretekárom a pretekárkam čo najviac osobných rekordov.    B. Grznárová  

Stránky

Subscribe to Podujatia SPF