Podporte Adama Černeka a hrajte o ZOH 2018 V Pjongčangu!

Slovenský olympijský výbor (SOV) zostavil z 21 výsledkovo medzinárodne najúspešnejších mládežníckych športovcov za uplynulých 12 mesiacov Juniorský olympijský tím (JOT), ktorý podporí na jeden rok sumou celkovo 50-tisíc eur. Cieľom programu je podporovať mladých športovcov v dorasteneckom či juniorskom veku v rozvoji ich športovej kariéry a utvoriť im na to vhodné podmienky. Súčasťou projektu je aj súťaž o lístky na Olympijské hry v Pjongčangu.

Pobyt na ZOH 2018 pre 2 osoby získa:

  • jeden člen Juniorského olympijského tímu (+1), ktorý dostane od svojich fanúšikov najviac hlasov,
  • jeden vyžrebovaný hlasujúci (+1). Do žrebovania sa dostane každý, kto aspoň raz dá hlas ktorémukoľvek členovi Juniorského olympijského tímu.

Súťaž trvá od 1. 11. do 30. 11. 2017.

Hlasujte za nášho favorita Adama Černeka z Juniorského olympijského tímu (hlas môžete dať raz denne) a pošlite ho na ZOH 2018 do Pjongčangu. Doprajte mu cestu plnú inšpirácie do jeho budúcej športovej kariéry a dajte mu šancu zažiť neopakovateľnú atmosféru zimných olympijských hier.

HLASUJTE ZA ADAMA ČERNEKA A HRAJTE O LÍSTKY NA OLYMPIJSKÉ HRY!

Samozrejme, nezabúdame ani na vás, našich fanúšikov. Každý, kto aspoň raz zahlasuje za svojho favorita z Juniorského olympijského tímu, bude zaradený do žrebovania o pobyt pre 2 osoby na ZOH 2018.

Sme jeden tím!